RENDEZVÉNYFOTÓZÁS
eseményfotózás – céges rendezvényfotózás – konferencia fotózás – sajtótájékoztató fotózás

Megrendelőink számára a legtöbb esetben nagyon fontos az esemény kiváló minőségű fotókon történő megörökítése.

Népszerű rendezvényfotózás események:

- sajtótájékoztatók
- konferenciák
- céges rendezvények
- cég- és termékbemutatók
- partnertalálkozók
- csapatépítő tréningek
- családi napok
- fogadások
- partik
- bálok
- társasági események
- divatbemutatók
- koncertek
- színházi előadások
- sport rendezvények
- kiállítások, vásárok
- fesztiválok
- road show

A fotók minőségéről a legkorszerűbb technikai eszközökkel dolgozó, szakképzett munkatársaink gondoskodnak. A rendezvény nagyságának és a megrendelő igényeinek megfelelően akár több fotósunk is dolgozhat egyszerre a helyszínen. A fotózás mellett lehetőség van professzionális videofelvétel készítésre is.

A rendezvényt dokumentáló riportfotók készítésén felül lehetőség van helyszíni mobil műterem felállítására is, ahol megfelelő háttér kialakításával és mobil vakuk alkalmazásával akár valamennyi résztvevőről készíthető egyedi portréfotó is.

A fotókat elláthatjuk a rendezvény vagy a rendező cég emblémájával, nevével, adataival is.

Klasszikus esetben a rendezvényt dokumentáló képi anyagot CD vagy DVD lemezen adjuk át ügyfeleinknek, igény esetén lehetőséget biztosítunk jelszóval védett, biztonságos webes felületen történő letöltésre is. Természetesen lehetőség van papírképek készítésére is.

Igény esetén vállaljuk mozgó fotómontázsok elkészítését is, amely lejátszható számítógépen, DVD lejátszón egyaránt, de lehetőség van az internetes feltöltésére is.

Sajtótájékoztatók, fogadások, társasági események népszerű szolgáltatása az azonnali képátadás.

Exkluzív ajándék lehet az esemény vendégei számára, ha távozásukkor már kezükben tarthatják a róluk, asztaltársaságukról készült fotót vagy éppen egy jól sikerült csoportképet.

A sajtó munkatársait segíthetjük azzal, hogy egy sajtótájékoztatót vagy egyéb rendezvényt követően válogatott, kiváló minőségű és felbontású fotósorozatot biztosítunk számukra szabad felhasználásra, ezzel is biztosítva a rendezvény nagyobb sajtónyilvánosságát.

   

   

   
digivid@digivid.hu www.vetitestechnika.eu www.digivid.hu