KONFERENCIA MONITORRENDSZER
monitor bérlés – monitor kölcsönzés – monitor bérbeadás – konferenciatechnika

Konferenciákon sokszor előfordul, hogy a szervezők nem csak egy nagyméretű kivetített képen szeretnének a prezentációkat a résztvevőknek bemutatni. Ilyen esetekre a legpraktikusabb megoldás egy monitorrendszer, mely a résztvevők előtt az asztalokon elhelyezhető. A prezentációs anyag ebben az esetben a kivetítőn és a hallgatóság egyéni monitorain is megjelenik.
Az igényeknek megfelelően akár minden hallgatónak biztosíthatunk monitort, vagy 2 – 3 személyenként is elhelyezhetjük őket a konferenciaasztalra.

Rendszerünk videokeverő funkciójának segítségével nem csak számítógépről biztosított prezentációkat, hanem filmeket, videobejátszásokat vagy akár élő kameraképet is továbbíthatunk a monitorokra.

A rendszer néhány monitortól akár 50 darabig is üzemeltethető.
A telepítés során a monitorokhoz kiépítésre kerülnek a kábelek, hosszabbítók, elosztók, jelerősítők valamint a vezérlő, konvertáló és videokeverő egységek is.

A rendszer nem csak konferenciákon, hanem sajtótájékoztatókon, sportközvetítéseken és egyéb prezentációs előadásokon is kiválóan alkalmazható.

digivid@digivid.hu www.vetitestechnika.eu www.digivid.hu